Тестове на гуми

Тест на летни гуми: Полското специализирано списание *Мотор* коронясва ContiPremiumContact 5 за победител в тестовете

07.05.2013
Тест на летни гуми: Полското специализирано списание *Мотор* коронясва  ContiPremiumContact 5  за победител в тестовете

 

The Conti Premium с 5 беше избрана от редакторите като победител в току-що публикувания  тест на полското списание Мотор (брой 13/14). Общо бяха изпитани осем модела гуми на европейската и азиатската продукция в размер 195/65 R 16 V, който е подходящ за много превозни средства от средната класа.  Превозно средство за тестовете беше Chevrolet Cruze.

Разработените в Хановер летни гуми спечелиха с ясна преднина пред конкурентите си и по този начин демонстрираха впечатляващо две неща: от една страна, в съответствие на последователното  фокусиране от Continental на свойствата по безопасност, а от друга страна -  разликата от премиум летните гуми, както и от шестте конкурентни продукта, на които се дължи сегмента по качество или бюджет.

Похвалата за ContiPremiumContact 5  бе главно за нейните характеристики на мокро, сухо, както и много ниското съпротивление при търкаляне. "Най-добра в почти всички дисциплини на  мокро", "много добра на суха настилка" и "ниско съпротивление при търкаляне", коментираха експертите от Полша.

Гумата ContiPremiumContact 5 е още от пролетта на пазара и предлага къс спирачен път на мокри и сухи пътища и ниско съпротивление при търкаляне. Тя е разрешена за първоначално  вграждане за компактни до горната средна класа автомобили при редица водещи европейски и азиатски производители на автомобили.

ТЪРСИТЕ ДА ЗАКУПИТЕ НОВИ ГУМИ ?